Wednesday, February 1, 2012

Nolifewithout'styleicoon


Hi girls,

Ze hebben áltijd een leuke outfit aan, zijn dan ook helemaal gestyld en hebben nog nooit modemissers gehad.. dan heb ik het natuurlijk over mijn stijl iconen  Louise Roe & Olivia Palermo


Louise Roe
Deze vrouw is fashion journalist model  en tv presentatrice en heeft definitely gevoel voor mode. Op dit moment is ze te zien als style goeroe in 'Plain Jane' op MTV, waarin ze muurbloempjes omtovert in mooie meiden met een droomdate. Zeker een x kijken! Bij dit programma heeft ze echt bijna elk shot iets anders aan waarbij er veel fashionstatements voorbij komen.
Ze heeft ze een collumn in de UK voor MSN, stylistpick en ze heeft geschreven voor Elle, Glamour, Vogue.com  en Cosmopolitan magazine. Ook kan je Louise kennen van de serie 'The City' waarin ze haar journalistieke kant kon laten zien voor Elle.com.






Haar blog en site: http://www.louiseroe.com


Olivia Palermo

Deze it-girl is bekend van MTV'serie 'The City' waar ze de leading rol had. Als jonge socialite, model en televisiester wordt ze door veel meiden als stijlicoon gezien. (waaronder ikzelf haha!) Yes it's a girl with style! Olivia weet wat stijl betekend. Een tikje klassiek en ze loopt rond op de hoogste hakken. Waarschijnlijk heeft ze een kledingcollectie waar veel vrouwen van dromen. 











Olivia's blog: http://www.oliviapalermo.com/

Louise Vs Olivia': http://www.fashionscene.nl/fashion/celebs/nieuws/overview/625806/633842/fashion_battle_louise_roe_vs_olivia_palermo/


Wie is jullie stijlicoon? 

liefs,
Sanne

3 comments:

  1. Leuk! Ik heb zelf eigenlijk geen stijlicoon.. -_- :P

    ReplyDelete
  2. Echt leuk! mijn stijlicoon is ook Olivia Palermo maar ook Selena Gomez en Vanessa Hudgens :)

    XOXO

    ReplyDelete